Din dragoste pentru cei ce ne-au crescut


Fiecare dintre noi are o multitudine de lucruri de făcut. Ne concentrăm pe un servici, pe creșterea copiilor, pe construirea unei case, pe formarea unei familii, ș.a.m.d. Părinții și bunicii rămân pe dinafară, nu neapărat pentru că nu-i mai iubim, dar pentru că nu mai avem energie, sau, și mai rău, pentru că nu mai avem ce să le dăm.

Părinții mei, Iosif și Maria, au fost împreună aproape 65 de ani și au crescut 10 copii pe vremuri comuniste. 
Când n-au mai putut să-și poarte singuri de grijă, fiecare dintre noi, 7 surori și 3 frați, a făcut tot posibilul ca cei ce ne-au dat viață să aibă o bătrânețe fără griji. 
Nu a fost ușor pentru că tata a dus o bătălie foarte lungă și cruntă împotriva unor boli care i-au luat totul. 
Iar noi am luptat cu el în timp ce o sprijineam și pe mama. 
Unii au făcut, ori s-au sacrificat, mai mult decât alții. 

Fundatia Umanitara Iubiti Batranii din Gheraesti
2017. Mama dându-i „portia” de pastile lui tata sub supravegherea surorii mele Iuliana. A 3-a născută.
Tata a trecut la cele veșnice în 2018. Deși credeam că suntem pregătiți, durerea ne-a copleșit.
Fundatia Umanitara Iubiti Batranii din Gheraesti

„Organizația Umanitară Iubiți Bătrânii” își propune să aducă o rază de lumină în casele bătrânilor care nu au pe nimeni care să le deschidă ușa, dar nu numai. Cei bolnavi și nevoiași care suferă în anonimat, indiferent de vârstă, sunt ținta organizației.

Dacă vrei să citești despre intențiile inițiale, apasă aici: https://iubitibatranii.blogspot.com/2019/01/intentiile-organizatiei-iubiti-batranii.html.
În acest moment, ianuarie 2019, „Iubiți Bătrânii” este în fază de proiect. În luna februarie, cu ajutorul unor oameni cu suflet uriaș, voi pune demara toate cerințele legale și voi pune bazele oficial. Asta din dragoste pentru cei care au o imensă nevoie de alinare. 

Fundatia Umanitara Iubiti Batranii din Gheraesti


Numele meu este Cristina Gherghel și te invit să ni te alături. Cu cât mai multă lume știe despre Organizație, cu atât mai bine. Orice like, share, comment ajută foarte mult.
Folosește hashtag-ul #iubitibatranii. Nu te costă nimic. 

Până voi avea posibilitatea să deschid un cont bancar în numele Organizației, apăsând pe acest link, vei putea dona prin PayPal: https://www.paypal.me/HelpMeToHelpOthers.
Orice fel de ajutor este binevenit căci fondurile ne lipsesc în totalitate.

Niciun comentariu